fit2

Begeleiding

Als Gewichtsconsulent adviseer, motiveer en begeleid ik gezonde volwassenen met vraagstukken op het gebied van gewicht en gezonde voeding. Wil je afvallen en een gezond gewicht bereiken? Ben je niet te zwaar maar toch benieuwd of je gezond genoeg eet? Wil je advies over hoe je voldoende lichaamsbeweging makkelijker kunt inpassen in je drukke leven? Ik help je graag op weg.

Aanpak

Als je een methode zoekt waarbij je snel gewicht kunt verliezen dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Lekker Leven staat voor een gezonde aanpak, waarbij niet snelheid, maar blijvend resultaat  de belangrijkste doelstelling is. Een gewichtsverlies van ongeveer 0,5 kilo per week is hierbij mogelijk. Klik door naar  Tarieven voor de bijbehorende kosten.

Rosanne (18 jr): Heel veel dank voor je begeleiding en advies! Ben blij te mogen zeggen dat ik, veel eerder dan verwacht, nu al 10 kilo ben afgevallen. Jij hebt mij kunnen motiveren en stimuleren. Dank!

Joanne (45 jr): Met behulp van Dorien heb ik nu mijn doelen bereikt. Ik heb weer energie, zit lekker in mijn vel en ook niet geheel onbelangrijk: ik ben al 12 kilo afgevallen. En dat allemaal zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn en zonder honger. Ik geniet nu weer van lekker en gezond eten:-)
Janny (64 jr): Ik kwam bij Dorien, omdat ik al vaak had geprobeerd iets aan mijn gewicht te doen. Ik hoorde van iemand die erg positief was over de aanpak van Dorien. Nou ik ben ook zeer tevreden!! Haar adviezen zijn heel goed uitvoerbaar en lekker. Ik ben anders gaan eten, gevarieerder en zeker niet moeilijker wat koken betreft en dat spreekt mij erg aan. Mijn gewicht is ook al mooi naar beneden en ik voel mij er prima bij. Met dank aan Dorien!
Geertje (45 jr): Ik wilde graag mijn eetstijl veranderen en ik wilde graag een nieuw gewicht. Beide doelen heb ik gehaald! Mijn gewicht is gezond en ik geniet nu van iedere maaltijd doordat ik veel lekkerder en gezonder ben gaan eten en drinken. Persoonlijke en betrokken begeleiding, een op maat gemaakt plan en makkelijk te bereiden (heerlijke!) recepten: het werkt! Ik leef lekker. Bedankt Dorien!


Als je met aandacht eet zijn kleine borden groot genoeg