man

Individuele Begeleiding
Intake

Duur: 1 uur

Kosten: € 59,00

Uitgebreid vervolgconsult

Duur: 1 uur

Kosten: € 59,00

Begeleidingsconsult

Duur: 30 minuten

Kosten: € 29,50

Voedingscheck

Eenmalige analyse van je huidige voedingspatroon op basis van een door jou nauwkeurig ingevuld voedingsdagboek (gedurende een week). Inclusief een uitgebreid rapport met tips en verbeterpunten en een adviesgesprek van 60 minuten.

Kosten: € 120,00

Groepsmogelijkheden
Workshop Vitale Voeding

Duur: 2 uur durend programma voor iedereen die het leuk vindt om samen met collega’s, familie, vrienden of vriendinnen een eenmalige workshop te volgen waarin je leert om slim en lekker te kiezen voor gezonde voeding. Voeding die voorkomt dat je gedurende de dag één of meerdere malen wegzakt in een dipje, voeding die ervoor zorgt dat je je vitaal en fit voelt en die kan resulteren in het verliezen van een aantal overtollige kilo’s.

Kosten: € 15,00 per persoon

Groepscursus Puur Gezond Slank in 8 stappen

Duur: 6 lessen van 1 uur. Leer in 8 stappen omschakelen naar een eetpatroon dat puur en gezond is. Verander stap voor stap je eetgewoonten. Binnen drie maanden eet je gezonder, lekkerder en puurder. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten. Informeer naar de eerstvolgende startdatum.

Kosten: € 149,– euro per persoon, inclusief boek Puur Gezond Slank in 8 stappen

 

Maak nu een afspraak!

Durf lekker te leven. Neem direct  Contact op om een afspraak te maken en geef je leven een zetje in de gezonde richting.

BGN_Logo_RGB_klein

 

Vergoeding
Omdat ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Gewichtsconsulenten is de kans groot dat (een deel van) de consulten door je zorgverzekeraar worden vergoed. Kijk hiervoor even in je polis of op de site van de Vereniging voor Gewichtsconsulenten: www.gewichtsconsulenten.nl