aardbeien

pasfoto_300x252
Ik ben Dorien Agelink (1969), geboren en getogen in de mooie Achterhoek. Het onderwerp voeding is iets dat mij al mijn hele leven boeit, eerst alleen vanuit interesse, later ook doordat ik binnen mijn gezin te maken heb gekregen met de ziekte van Crohn en Coeliakie, waarbij een gezonde voedselkeuze van groot belang is.
Na mijn VWO-examen heb ik de eerste twee jaar van de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek met goed resultaat doorlopen.

Door omstandigheden heeft mijn loopbaan echter een heel andere wending gekregen en ben ik als secretaresse aan het werk gegaan. Daarna heb ik tijdens de deeltijdopleiding HBO Personeel & Organisatie en in mijn werk als personeelsadviseur / loopbaancoach ontdekt dat ik het heel erg leuk vind om mensen te begeleiden tijdens verandertrajecten. Dromen, durven en doen staan daarbij altijd centraal.

Omdat het onderwerp voeding mij niet losliet besloot ik de opleiding voor Gewichtsconsulent te gaan volgen en mijn eigen praktijk te gaan starten. Met mijn kennis over en voorliefde voor gezonde voeding en mijn ervaring in het motiveren en stimuleren van mensen kan ik ook jou helpen je eerste stappen te zetten op weg naar een gezond gewicht en een Lekker Leven!

Haal eruit wat erin zit! Niet alleen uit je eten, ook uit je leven.
Beweeg en geniet van (h)eerlijk eten, iedere dag weer, je leeft tenslotte maar één keer. Leef je leven, een Lekker Leven!